Kontakinformation

Fysisk adresse

BEQ-WEB
c/o Ole Klintebæk
Holmegårdsvej 2
8270 Højbjerg

Telefon

Mobil: 28 90 69 69

Elektronisk post

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Firma information

CVR: 26652847
Giro: 40 00 34 60


Husk at angive dit navn
 
Før du sender læs: Privatlivspolitik for BEQ

 

Mere om mig

Mit hovedvirke er som freelancer. Der er både meget faste partnere og mindre faste, der bruger min ekspertise. Jeg udsendes også i perioder som IT-Konsulent gennem konsulentvirksomheder som ProData A/S, hvor jeg blandt andet løser opgaver for Danske Bank A/S koncernens hjemmesider.

Til mine egne kunder samarbejder jeg med andre selvstændige om at løse opgaverne. Det er grafikere, journalister, fotografer og andre webproducere. Vi kan altid sætte et hold sammen, der kan løse dine opgaver.

Inden jeg etablerede mig som selvstændig, har jeg siden 1986 arbejdet blandt andet som supporter, rådgiver og webudvikler i forskellige betydende firmaer tilknyttet den grafiske branche på Mac OS såvel som Windows siden 1986 - blandt andet hos Grafisk Team/Multi-inform og Stibo Group A/S.

Min erfaring med internettet startede før World Wide Web slog bredt igennem, og ord som gopher, newsgroups og telnet var almindelige at bruge.

Yderligere er jeg uddannet webproducer fra Den Journalistiske Efteruddannelse i Århus og er certificeret Professional Search Marketing Marketeer (Web CEO University). Jeg er Valideret Prodata Konsulent samt tilknyttet konsulenthuset Hayes.

Jeg har skrevet tekster til nyhedsbreve, magasiner og websider i mange år med stor positiv respons. Dertil kommer en stor kærlighed til fotografi og grafik.

På programmeringssiden mestrer jeg de primære web-programmereingssprog som HTML, CSS, JavaScript og PHP og er sluppet godt fra XSLT/XML også. Jeg har endvidere Lotus Domino certifikat og har arbejdet med ASP og et væld af andre script- og computersprog gennem tiden.

Jeg følger nøje og konstant, hvad der sker på internettet gennem fora, kolleger, faglitteratur og kurser for at kunne give mine kunder optimal rådgivning.

Jeg er med andre ord bredt fagligt funderet, og kun moderat nørdet og derfor til at tale med, om hvad du har brug for.